Submenu


Gezichtsbehandelingen


Behandeling 1: AROMAPLASTIE

Aromaplastie is de befaamde signatuur DECLEOR behandeling.
Deze cocktail van vitamines en proteÔnes met een hydraterende en voedende werking is geschikt voor ieder huidtype.
Deze behandeling bestaat uit: Reiniging van ogen,gezicht en hals, Aromaplastie masker, gezicht en nek massage, epileren.

Duur:
1 uur
Prijs:
€ 40,00

Behandeling 2: AROMAPLASTIE +

Aromaplastie + kenmerkt zich door een specifieke afstemming van de behandeling op uw huidtype zoals:

  • Aromaplastie Nutrition, een uiterst voedende verzorgingsbehandeling speciaal voor de droge huid ter versterking van het natuurlijk afweersysteem van de huid, waardoor vroegtijdige lijntjes,rimpels samenhangend met droogheid verminderen.
  • Aromaplastie Purete, een verzorgende behandeling speciaal voor de gecombineerde en vette huid ter zuivering en herstelling van de balans in de huid hetgeen helpt bij het oplossen en verwijderen van onvolkomenheden.
  • Aromaplastie Intense, aanbevolen voor de rijpere huid waarbij de stevigheid en elasticiteit van de huid wordt bevorderd. Rimpeltjes en kraaienpootjes vervagen, uw huid gaat weer stralen.
  • Aromaplastie Douceur, zacht werkende behandeling voor de gevoelige en kwetsbare huid. De balans in de huid wordt verbeterd, zodat rode plekjes en irritaties verminderen.

De behandeling bestaat uit: Reiniging van ogen,gezicht en hals, Aromaplastie masker 1 aangepast aan uw huidtype, Aromaplastie masker 2, gezicht en nek massage, epileren.

Duur:
1 uur en 15 minuten
Prijs:
€ 45,50

Behandeling 3: AROMA EXPERT

Aroma Expert kenmerkt zich net als de Aromaplastie + door een 'precisie' behandeling te bieden middels een vakkundig en op maat gemaakt antwoord op de behoeften van elk huidtype zoals:

  • Aroma Expert Nutrition, bevat plantaardige ingrediŽnten en essentiŽle olie die op zichtbare wijze de opperhuid hydrateert en voedt, zodat vroegtijdige lijntjes,rimpels samenhangend met droogheid verminderen en uw huid er gladder uitziet.
  • Aroma Expert Purete, een verzorgende behandeling met een serie hoogst geconcentreerde specifieke doelgerichte producten voor de gecombineerde en vette huid ter zuivering en herstelling van de balans in de huid waardoor overtollig talg wordt geabsorbeerd en een teveel aan glans wordt voorkomen.
  • Aroma Expert Intense, de drievoudig werkende ingrediŽnten, aanbevolen voor de rijpere huid, geven uw huid een glad, jong en uitgerust aanzien en stimuleren de vernieuwing van weefsel. De stevigheid en elasticiteit van de huid wordt bevorderd. Rimpeltjes en kraaienpootjes vervagen.
  • Aroma Expert Douceur, is een masker voor de gevoelige en kwetsbare huid, dat uitsluitend in professionele schoonheidsinstituten mag worden toegepast. Het masker bevat essentiŽle oliŽn,plantextracten en algen waardoor de balans in uw huid wordt verbeterd en overgevoeligheidsreacties worden verminderd.

De behandelingen bestaan uit: Reiniging van ogen,gezicht en hals, Aromaplastie masker 1 aangepast aan uw huidtype, Aromaplastie masker 2, gezicht en nek massage, epileren.

Duur:
1 uur en 30 minuten
Prijs:
€ 49,50